skip to Main Content
Egy Mobil Munkahely, Ami Magáról Gondoskodik [video]

Egy mobil munkahely, ami magáról gondoskodik [video]

Olvasási idő: 5 perc

Mobil munkaállomás – bárhol, bármikor

Képzeljen el egy olyan munkaállomást, amit pár perc alatt megszüntethet, áthelyezhet, és amibe minden szükséges be van építve.

Ha megnézte a rövid videót, Ön már tudja, hogy a König + Neurath Standby Office 2.0. nem pusztán egy ülő-álló munkaállomás. Ez egy olyan mobil munkahely, ami magának gondoskodik a szükséges áramról, a zárható fiókokról és könnyedén felszívódik, ha kell: görgős lábain félretolható, függőlegesre állított asztallapjával extrém kis helyet foglal el – már ha éppen nem állnak sorba a kollégák, hogy használni akarják….

Hová ajánljuk a használatát?

1., Open office irodákba

A modern irodákban folyamatos kihívást jelent a fejlődéssel, létszámnövekedéssel, esetleg a rendszerint Home Office rendszerben való munkavállalók elhelyezése az irodákban akkor, amikor a vállalatnak szüksége van a személyes jelenlétre is.

Az ergonomikus bútorok azt a célt szolgálják, hogy a terek személyre szabhatók legyenek, mindenkinek meglegyen a privát szférája, ahol zavartalanul dolgozhat akkor is, ha éppenséggel open office típusú munkahelyen dolgozik. 

Ha nyitott irodában dolgozik és higiéniai szempontok szerint az íróasztalokat elválasztaná egymástól, ajánljuk a paravánunkat: https://minosegiirodabutor.hu/agspro/higieniai-terelvalaszto-plexi-iroasztalokhoz/

 

2., Raktárak mobil munkaállomásának

A logisztikai vállalatoknál folyamatosan zajlik az élet.

Csomagok érkeznek, árukat készítenek össze, mindeközben pedig kiemelt szerepet kap az adatok megfelelő rögzítése, tárolása, és zavartalan továbbítása.

A STANDBY.OFFICE 2.0 akár egy raktárban is elhelyezhető, hiszen méretéből adódóan helytakarékos, alkalmas arra, hogy akár egy adatrögzítő rendszer (számítógép, tablet) folyamatos áramellátást biztosítsa, és még a  legsötétebb sarokban is tökéletes fényviszonyok között dolgozhasson rajta az a kolléga, akinek éppen szüksége van rá.

Ha pedig rossz helyen van, mert egy áruszállító eszköznek éppen arra kell kanyarodnia, akkor egyetlen mozdulattal könnyedén arrébb gurítható. 

 

3., Kiállításokon információs pultként

Ha egy vállalat rendelkezik egy STANDBY.OFFICE 2.0-val, akkor nem is lesz szüksége külön információs pultra a kiállításokon való részvétel alkalmával.

A König+Neurath mobil munkaállomása elegáns, praktikus, és csak úgy vonzza a tekinteteket. Használható a vállalat számára saját elektronikai berendezéseinek installálására a kiállítás ideje alatt. 

 

4., Váróhelyiségekben munkaállomásként

Várakozni senki sem szeret.

Különösen azok számára jár stresszel a tétlenséggel töltött idő, akinek a munkájuk miatt sietniük kellene vissza a munkahelyükre. 

A várótermekben elhelyezett STANDBY.OFFICE 2.0 munkaállomással sokat tehet ügyfelei elégedettségéért. A kényelmes munkaállomáson meg lehet írni egy-két e-mailt, be lehet fejezni egy félbehagyott munkafolyamatot, így csökken a stresszint. 

 

5., Közösségi irodákban

A közösségi irodák virágkorukat élik, hiszen a munkavállalók egy jelentős része otthonról dolgozik. (közösségi irodák szívesen használják ezt az asztalunkat is: https://minosegiirodabutor.hu/agspro/active-t-irodai-munkaasztal/)

Azonban szükség van környezetváltozásra is, valamint akadnak olyan munkafolyamatok, amikor akár 2-3 emberrel is össze kell dolgozni a projekt sikerességének érekében. Így nem csoda, hogy zsúfolásig telnek a közösségi irodák, ahol akár pár órára is bérelhetünk egy helyet magunknak.

Tökéletes választás egy közösségi irodába a STANDBY.OFFICE 2.0, hiszen helytakarékos, ergonomikus, bármilyen helyiségben elhelyezhető, bárhová átmozgatható, és nem utolsó sorban rendkívül rentábilis befektetés.  (ezt a motoros asztalunkat is ajánljuk a közösségi irodákba: https://minosegiirodabutor.hu/a-talo-s-irodai-munkaasztal/)

agspro_standby_blogcikk01

Miben különbözik a STANDBY.OFFICE 2.0 a piacon kapható egyéb ülő-álló munkaállomásoktól?

 


A STANDBY.OFFICE 2.0 olyan, mint egy autó. Van belőle alap felszereltség, de kérhetsz hozzá olyan kényelmi funkciókat is, melyektől ez az asztal lesz a vállalat legkedveltebb munkaállomása. 

 

 • Munkafelülete biztonságosra kerekített

Az asztallap 25 mm MFC anyagból készült. A sarkokat lekerekítettük, hogy gyönyörű ívelt formát kapjunk, és álló helyzetben se okozzon kellemetlen érzést, ha valaki véletlenül nekiütközik. 

 • Összecsukható és eltolható

A STANDBY.OFFICE 2.0 kérhető talpakkal, vagy görgős lábakkal. A görgős lábak segítségével a munkaállomás könnyedén mozdítható, így bármikor szinte bárhova áthelyezhető.

 • Személyre szabható a magassága 

Akár 1400 mm magasságig emelhető asztallap. A legtöbb motoros asztal mindössze 1250 mm-ig emelhető, így még a vállalat legmagasabb tagjai is kényelmesen használhatják a König+Neurath által tervezett mobil munkaállomásokat.

 • Adunk rá 5 év garanciát

Alumínium váza nem rozsdásodik, tartós és strapabíró.  

 • Nincs bajlódás az áramzsinórral

10 cm magas lehajtható kábeltálca szolgálja a töltők és kábelek elhelyezését. Ez egy kifejezetten nagynak mondható tálca, melyet ki lehet billenteni, hogy könnyen lehessen hozzáférni. Ha az asztallapot megemeljük még hajolni sem kell, hogy elérjük a kábeleket. 4 elektromos csatlakozó található a kábeltálcában 5 méteres zsinórral, így nem kell plusz hosszabbítót venni.

 

 


A jövő munkaállomása már elérhető Magyarországon is. Ha a STANDBY.OFFICE 2.0 felkeltette az érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. 
Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, és bemutatják a termékünket.
Tanácsadásért hívja szakértőnket!
K+N STANDBY.OFFICE 2.0

K+N STANDBY.OFFICE 2.0

És a termékjellemzők, amitől a legigényesebbek is lehidalnak

 

 • Gázliftes magasságállítás 600-1400 mm között. A gázliftes emelőszerkezethez nem szükséges áram csatlakozás.
 • A paraván lehet mobil és lehet fix is. A mobil verzió az asztallal együtt mozog, így ugyanolyan marad a munkafelület ülő és álló munkavégzésnél egyaránt.
 •  A  STANDBY.OFFICE 2.0 teteje szűri a zajt és elnyeli a hangot. Így gondoskodik arról, hogy akár egy közösségi térben is koncentrálni lehessen a munkára használat közben.
 • Világítás a tetőben – 4000 K színhőmérsékletű, mely leginkább  természetes fényhez hasonlít. Artemide márKájú lámpa tartozik hozzá,  mely az egyik legjobb gyártó a piacon. Automatikusan bekapcsol, és a fényerősségét is aszerint szabályozza, hogy a környezettől és az asztallap magasságától függően  mennyi fényre van szükség. Ha például nappal felemeljük az asztallapot kevesebb fényre lesz szükség, hogy megvilágítsuk a munkaterületet.
 • Fém értéktároló fiókja van– melyben laptopot, tabletet, iratokat vagy kisebb táskát is eltárolhatunk a munkaidőnk végéig.

 

A termékről itt adunk bővebb információt.

 

 

Hogyan működhetnek együtt az irodai terek? A König+Neurath szakértőinek válaszai itt: https://minosegiirodabutor.hu/egyuttmukodo-irodai-terek/

Az idei irodai “forradalommal”, a hibrid irodák kialakulásával már foglalkoztunk egy korábbi cikkben, itt.

 

Az AGS Pro a König + Neurath irodabútorok magyarországi forgalmazója. Munkatársunk várja hívását. 

 

Amennyiben katalógust szeretne igényelni termékeinkről, az alábbiakban megteheti ezt.

   

  Back To Top