skip to Main Content

Irodabelső és várostervezés – 200 másodpercben

Hogyan kapcsolódik egymáshoz az irodabelső kialakítása és a várostervezés? A válasz egyszerű. Mindkettő a hatékony helykihasználásról és a tér minőségéről szól. A König City elképzelés erre az analógiára épül.

JET.III ergonomikus munkaszék [ németül ]

Ismerjék meg a 2019-ben ICONIC díjat nyert JET.III ergonomikus munkaszék előnyös tulajdonságait, melyet a 2018-as ORGATEC kiállításon mutattak be a nagyközönség előtt.

König und Neurath megoldások open office típusú irodákba

A munkakörnyezet változása új lehetőségeket rejt magában. A nyitott térben való gondolkodás hozzájárul a tér megfelelő kialakításában, segítve ezzel a produktivitást, a kreativitást és a munkahelyi elégedettséget.

A megoldások száma végtelen, bátran lehet játszani a színekkel, anyagokkal, ajtó, és fogantyú típusokkal.

Változatos ACTA tárolórendszer kínálatunk segít az egységes irodakörnyezet kialakításában. A moduláris rendszerek térelválasztóként is funkcionálnak, a görgős elemek a flexibilis munkavégzést támogatják.

Ergonómikus irodaszék desing – kézzel készült König +Neurath irodaszék

Az AURAY irodaszék több, mint alkatrészek összessége. Elsőrangú alapanyagok harmonikus keveréke, melyet a kifinomult kézzel készült munka tesz tökéletessé. Mindezek eredménye, hogy 2018-ban German Design Award és Reddot Award győztes.

Aktív ülés fáradtság nélkül – König+Neurath JET.III

A JET.III egy olyan új ergonómiai kényelmet biztosít, ami segítséget nyújt az aktív ülés elsajátításában. Használatával az ülés kevésbé megterhelő a test számára, hiszen testünk – a szinkronmechanikának köszönhetően – a székben töltött idő alatt is mozgásban van. Megerősített kialakításának köszönhetően terhelhetősége 150 kg.

Okosiroda a gyakorlatban

Egy új munkahely kialakítása számos kihívással jár. Az okosirodák egyik legfontosabb jellemzője a környezet, az irodaterek optimális kihasználtságának elősegítése. A König+Neurath kifejlesztett egy olyan szoftvert, melynek segítségével mérhető, hogy adott helyiségek az irodán belül mekkora kihasználtsággal működnek.

Mobil munkaállomás – bárhol, bármikor.

A #königundneurath legújabb fejlesztésű aksis mobil munkaállomása teljesen felszerelt – beépített világítás, elektromos csatlakozók, USB port, vezeték nélküli töltő. A három oldali hangelnyelő paravánnak köszönhetően a zajos helyeken is kényelmesen használható. Magassága könnyedén állítható, az asztallap felhajtásával kis helyen tárolható.

Back To Top