Skip to content

A CÉG TÖRTÉNETE

TÖRTÉNELMET ÍRUNK

Ahhoz, hogy sikeresen vezethessünk egy önálló családi vállalkozást, fontos az új célok folyamatos kitűzése. A König + Neurath több, mint 90 éve dolgozik ezen szenvedéllyel, kompetenciával és odaadással, valamint rendelkezik pontos ismeretekkel a piacról és a vásárlói szokásokról. Cégünket ezek a tulajdonságok jellemzik most és a jövőben is. Hagyományos és modern értékrendünk mellett kiállunk, és mindig van tervünk a jövőre nézve.

Az egész 1925-ben kezdődött Karben/Hessen-ben, amikor Heinrich Neurath ácsvállalata megalapozta a ma is működő cég jövőjét. Az első faszekrények aprólékos részletekkel készültek. Neurath úr sógora, Heinrich König 1930-ban csatlakozott a vállalkozáshoz. Fia, Egon König kezdett más irányban gondolkozni 1947-ben. Mindhármukban közös a fa és a funkcionális irodabútor iránti szeretet. Egon König trendérzéke és újító szelleme hozott új ötleteket a cégnek, melyek közül néhány megelőzte korát. Az új utak felfedezése és messzemenő ötletek megvalósítása a mai napig meghatározó a König + Neurath számára: Yes, we can” (Igen, meg tudjuk csinálni) a mottójuk 1947 óta.

RÓLUNK

AZ EGYETLEN, AMI NEM VÁLTOZIK EGY CÉG SZÁMÁRA, AZ A VÁLTOZÁS MAGA

„A karcsúbb, laposabb, kommunikatívabb és hajlékony rendezési szerkezetek alakítható irodai környezettel segítenek a versenyszint elérésében. A König + Neurath-nál ismerjük a cégek mozgatórugóit, struktúráját, folyamatait és kultúráját. Tudjuk, hogyan lehet egy irodát produktív hellyé alakítani.” Idézet: Egon König

history-00

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK ÖN FELÉ

Magas teljesítményű munkahely

Ahogy ügyfeleink cége nő, változik és átalakul, továbbra is támogatni tudjuk őket abban, hogy munkahelyük flexibilis maradjon, és megfeleljen az elvárásaiknak. Az épületet holisztikus szemmel nézve a fix struktúrák figyelembe vételével biztosítjuk a termek közti dinamikát, térelvárásokat és bútorrendszereket.

A König + Neurath 1925 óra fejlődik

Már a kezdetektől hosszú távú üzleti kapcsolatok kiépítése volt a célunk. Ügyfeleink megbíznak bennünk, mert tudják, hogy vállalkozásuk változása alatt is támogatni tudjuk majd őket. Mindegy, hogy az ügyfél igényei helyiek, vagy nemzetköziek, a König + Neurath elkötelezett szakember hálózata rendelkezésükre áll.

A piacvezetőség felé

Ügyfeleink kis-és középméretű, valamint nemzetközi nagyvállalatok közül kerülnek ki. Mindegyikük számára fontosak a hosszú távú megoldások, csakúgy, mint a gyors válaszidő – ez a mi szakterületünk, minden típusú irodára, minden igénynek megfelelő tervekkel és megoldásokkal.

Gyártóként hálózatokat is építünk

Úgy hisszük, ez nagyobb értéket kínál ügyfeleinknek, hiszen a fejlesztéstől a gyártásig, azután pedig a kiszállítástól az összeállításig minden egy forrásból érkezik. Kereskedelmi partnereinkkel együttműködve biztosítjuk, hogy az elérhető legmagasabb minőségű terméket kaphassa, kezdve az alapanyagoktól egészen a termék átvételéig – még évekkel az első vásárlás után is.

Környezettudatosság és társadalmi felelősség

A gazdasági, ökológiai és társadalmi értékek számunkra szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Ezen értékek és környezetünk megbecsülése határozza meg kultúránkat, számunkra is, és ügyfeleink számára is.

we-support

AZ ÖN ÉRTÉKE

Magas teljesítményű munkahely – hozzáadott érték ügyfeleinknek

A König + Neurath a hely és hatékonyság növelésének érdekében hoz létre új munkatereket. Ügyfeleink és hosszú távú üzleti céljaink irányítanak, hogy minden fejlesztés és megoldás előnyös legyen mindig, mindenkinek.

Személyre szabott megoldások – a másodikból harmadik dimenzióba lépés

Nincs két egyforma elvárású ügyfél, ami azt jelenti, hogy szorosan együttműködünk Önnel azért, hogy megérthessük igényeit, egyedi megoldást kínálva. Vállalkozásunk erre az egyénre szabott folyamatra specializálódott, főleg a tervezés, fejlesztés és gyártási technikák terén.

Hatékony környezetet tervezünk

Nagyjából 80.000 órát töltünk életünkből az irodánkban. Ez rengeteg idő, ezért szükség van a hatékony megoldásokra. Hogy ezt megvalósíthassuk, nagy hangsúlyt fektetünk a munkafolyamatokra, ergonómiára, ötletekre és a formák, színek adta motivációra.

Folyamatosan partnereink közelében vagyunk

Nemzetközi irodabútor gyártóként magasan képzett kereskedelmi partnerekkel dolgozunk együtt, akik – a megfelelő termékismeretnek köszönhetően – közvetítik a König + Neurath szellemiségét ügyfeleink felé. Ők azok, akik a projekt lezárásáig jelen vannak, néha még tovább is. Önökhöz közel álló, kompetens partnerekkel együtt dolgozni nem luxus – ez a König + Neurath filozófiájának szerves része.

KÖNIG + NEURATH RENDSZERÜNK

Motiváció

Magasabb teljesítmény, első látásra. Az egységes dizájn filozófia és harmonikus színválasztás elősegíti az összpontosítást és a motivációt – ez a különleges munkakörnyezet alapja.

Költséghatékonyság

Magasabb teljesítmény a költségek szempontjából. Rendszer-koncepciónk lehetővé teszi a tér legjobb kihasználását, és egyénre szabott irodai rendszerek kiépítését is. Portfóliónk olyan megoldást biztosít, ami növelni fogja a hatékonyságot és minden igényt kielégít.

Kisokos

Magasabb teljesítmény az áttetszőségen keresztül. Fix paramétereket használunk a meghatározható folyamatok megismétléséhez: elemzés, tervezés, tanácsadás, projektfelügyelet és menedzsment – és interaktív megoldások ez egyén igényei szerint.

Funkció

Magasabb teljesítmény a jó testtartásnak köszönhetően. Irodai megoldásaink arra ösztönöznek, hogy ergonómiailag helyes testtartásban dolgozzon. Megoldásaink minden egyedi ügyféligényt kielégítenek.

Back To Top