Skip to content

smo-smartphone

K+N SMART.OFFICE

FOGLALJA EL HELYÉT AZ AGILIS MUNKAKULTÚRÁBAN SZISZTEMATIKUS, STRESSZMENTES MEGKÖZELÍTÉSSEL.

Hogyan biztosíthatjuk, hogy a munka mindig sikeres legyen annak ellenére, hogy minden egyre rugalmasabb lesz? Hogyan rendezhetünk be szobákat és irányíthatunk folyamatokat, amikor már bárhol dolgozhatunk? Hogyan támogathatunk agilis projektcsoportokat, hogy egészségüket megőrizve dolgozhassanak egy rendszerben? A munkahely átalakítása számos kihívással jár. A K+N okosirodával a kihívásokat lehetőségekké alakítjuk.

Válaszok a modern munkahely kihívásaira

A társadalmi trendek és fejlesztések hatással van életünkre és kommunikációnkra, és ez kihat arra is, ahogy a munkánkat és a munkahelyünket értelmezzük.

A jelen munkahelyét több területet magába foglaló megközelítés, elfoglaltság-alapú munka és digitális kollaboráció jellemzi. A rugalmas munkamodellek összemossák a munka és az élet határait, mely új funkcionalitási elvárásokkal eredményez. A König + Neurath ezen kihívások mindegyikére választ kínál: az új bútormegoldások segítik az agilis munkát és mérhető munkahelyi lehetőségeket teremtenek. A személyre szabható bútorzat mozgásra és egészséges életre serkenti használóját.

K+N SMART.OFFICE termékünkkel cégeket is támogatunk, hogy aktívan szállhassanak szembe a munkakultúra változásával. Megoldásunk összeköti a szobákat, bútorokat és embereket, optimizálva ezzel a kommunikációt és rendezettséget, a dolgozók igényeihez alakítva az irodát, nem pedig fordítva.

A változó munkakultúra jellemzői:

  • Az innováció által kifejtett nyomás
  • Digitalizálódás
  • Bátorítás a kreativitásra
  • A menedzsment megváltozott értékelése
  • A munkaadók vonzereje
smo-illustration
Back To Top