Skip to content

ASZTALOK

MOBIL MUNKAÁLLOMÁSOK BÁRHOL, BÁRMIKOR!

Életünk nagy részét az irodában töltjük a biztos, a megszokott helyünkön. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor a mobilitásé a főszerep.

A König + Neurath kifejlesztett egy egyedülálló megoldást, egy olyan akkumulátorral működő mobil munkaállomást, ami bárhol, bármikor használható.

Irodába, könyvtárakba, felsőoktatási intézmények kampuszaiba, workshopokra, 1 vagy több napos rendezvényekre, repterekre – egyszóval mindenhova, ahol a mobilitás elengedhetetlen része a mindennapoknak.

Teljesen felszerelt – beépített világítás, elektromos csatlakozók, USB port, vezeték nélküli töltő – és több oldalról hangelnyelő paravánnal védett, hogy a zsúfolt, zajos helyeken is kényelmet biztosítson.

Magassága könnyedén állítható akár 1400 mm – ig, így bárki számára jól kihasználható.  Ha pedig épp nincs rá szükség, a munkalapot felhajtva a legkisebb helyen is elfér.

 

A K+N STANDBY.OFFICE segít, hogy kreatív és integrált gondolkodásmóddal alakíthassa át munkahelyét. Olyan megoldást kínálunk, amivel ott hozhat létre új munkaállomásokat, ahol eredetileg nem gondolta volna: nyílt térben, vagy forgalmasabb helyeket – pontosan ott, ahol az adott pillanatban szükség van rájuk.

K+N STANDBY.OFFICE 2.0

KATALÓGUSOK

Back To Top