Skip to content
irodai_trendek01_QUIET-BOX

Kulcsszó: produktivitás és alkalmazkodás [irodai trendek]

Olvasási idő: 3 perc
Folyamatosan új „megatrendek” jelennek meg a hazai és nemzetközi munkahelyeken. A munkáltatók felismerték, hogy a munkakörnyezet modernizációja a kulcsa a folyamatos növekedésnek, így az elkövetkezendő időszakban drasztikus átalakítások várhatók nem csak a multinacionális nagyvállalatoknál, hanem a KKV szektorban is. 

A Startup cégek elől járnak az új, innovatív munkahely teremtés területén, de remélhetően a többiek sem maradnak le mögöttük.

 

 

„Trend1” Technológiai változásokhoz való alkalmazkodás

A trendeket a felgyorsult információs technológia inspirálja. A Globális Networking arra sarkalja a munkáltatókat, hogy olyan munkahelyeket teremtsenek, mely a szabad információáramlást, a munkatársak és ügyfelek közti gyors kommunikációt támogatja.

 

„Trend2” Gazdasági változásokhoz való alkalmazkodás

A gazdasági növekedés, a költséghatékonyság rendkívül fontos tényező minden munkáltató számára. Az emberek hatékonyságát pedig olyan munkahelyi környezettel lehet növelni, mely minden tekintetben ösztönzően hat teljesítményükre. Kiemelten fontos, hogy az adott munkakörnyezetben minden generáció jól érezze magát, mert csak így tudja teljesítménye legjavát nyújtani munkáltatója számára.

„Trend3” Kulturális változásokhoz való alkalmazkodás

A társadalmi szerepvállalás rendkívül fontos, hiszen a fenntartható fejlődés a mi, és az utánunk következő generációk életminőségének kulcsa. Egy vállalatnak nem csak saját alkalmazottjaiért kell felelősséget vállalnia, hiszen tevékenységével kihat egész bolygónkra.

 

„Trend4” Közösségi változásokhoz való alkalmazkodás

Az új trendekkel egy időben az emberekben is felmerül az igény, hogy olyan munkahelyen dolgozzanak, melyben komfortosan érzik magukat szakterületüktől függetlenül. Versenyelőnyt azok a cégek fognak élvezni, akik lépést tartatnak a trendekkel, és odafigyelnek alkalmazottaik igényeire.

 

Mit változtatnak meg ezek a trendek a munka világában?

 • Könnyebb kapcsolattartást a világ bármely pontjával
 • Nagyobb produktivitást eredményeznek
 • Nagyobb változatosságot biztosítanak
 • Több emberi kapcsolatot teremtenek

 

Darts vagy csocsó? A pihenő terek szerepe az irodában – cikk

 

A König+Neurath „König City” koncepciója professzionális megoldást kínál az új trendekhez igazodó elvárások teljesítére.

irodai_trendek02_inside-cube_studio

a képen az Inside Cube, bővebben a termékről itt

 

Korábban már készítettünk egy összefoglalót a „König City” egyedi látásmódjáról.

pár mondatban a lényeg:

Az ideális munkahely egymástól jól elkülöníthető , különböző funkciót betöltő helyiségekből áll. A munkatársaknak biztosítva van tér a zavartalan munkára, a közös ötletelésekre, pihenésre, a fontos döntések meghozatalára, étkezésre. Akár csak egy városban.

A König+Neurath innovatív fejlesztéseivel, az egészséget és mobilitást szem előtt tartva ergonomikus irodai bútoraival támogatja a felkészülést a változásokhoz való alkalmazkodásra. Legyen szó egyéni munkavégzésről, csapatmunkáról, egy közösségi tér kialakításáról vagy esetleg konferencia, tárgyaló vagy oktató terem berendezéséről, a König City koncepció iránymutatást ad az ideális munkakörnyezet kialakítására.

 

A König+Neurath irodai bútorok összehangolásával könnyedén megvalósítható az ideális munkahely, a König City koncepció alapján.

Hogyan? Vegye figyelembe a következőket:

 

 • Milyen típusú munkát végeznek munkatársai? Egyszemélyes munkaállomásokra van szükségük, vagy csoportokban végzik hatékonyabban a munkát?
 • Mekkorák irodájuk helyiségei? Vannak nyitott terek?
 • Milyen a helyiségek design-ja?
 • Milyen a helyiség akusztikája, világítása?

 

A szempontok figyelembevételével nincs más dolga, mint átalakítania irodáját. Az egonomikus bútorok használatával a terek testre szabhatók úgy, hogy maximálisan támogassa azokat a munkafolyamatokat, melyeket az ott dolgozók végeznek.

A kommunikáció megkönnyítését és a társasági érintkezést elősegítő megoldások a produktivitásra is pozitívan hatnak. Olyan légkörben, melyben sokkal könnyebb az információcsere, a munka is sokkal hatékonyabb.

 

Készen állunk a változásra

insideCUbe

König + Neurath Inside Cube

 

Ergonomikus bútoraink azt a célt is szolgálják, hogy kielégítsék a vállalat igényeit. A munka világa folyamatosan változik. Az egonomikus bútorok könnyedén mozdíthatók, így pillanatok alatt kialakítható egy új munkaállomás, de egy helyiség komplett átrendezése sem jelent gondot, ha egy csoportnak kell új teret kialakítani egy konferenciára, workshopra, vagy egyéb eseményre.

A König+Neurath irodai bútorok designja a letisztult elegancia mellett időtálló is. Egészen biztos, hogy még évek múltával is jövőbe mutató irodai belső térrel találkozik az, aki először látogat el irodájába.

 

ha egészséges alkalmazottakat szeretne tudni maga körül, katt ide

 

Ne feledje!

Egy kiváló irodai belső tér nem csak ügyfeleire gyakorol jó benyomást, de munkatársai elégedettségét is növeli, valamint a potenciális új munkavállalók számára is vonzóan hat.

Ajánljuk figyelmébe:

Hogyan alakítsam ki irodámat úgy, hogy lenyűgözzem üzleti partnereimet?

 

Referenciáink

Ha termékeinkről katalógust kérne:

   

   

  Back To Top