Skip to content
ECONOMY 16 | 43 HELLBLAU

Irodabútorok nagyító alatt

Olvasási idő: 5 perc

Előző blogbejegyzésünkben sorra vettük azokat a 21. századi megoldásokat, melyek használatával ‘könnyen’ átalakíthatja irodáját a cégében zajló munkafolyamatokat támogatva. Ha lemaradt a cikkről, itt tudja pótolni.

Mostani bejegyzésünk közelebb hajol a bútorokhoz és sorra veszi, hogy a textilek, a színek, az alapanyagok és formák milyen lehetőségeket nyújtanak a felhasználók számára.

Az új trendek a König+Neurath kiváló mérnökeit is megihlették.

A színek és anyagok forradalmian új kombinációja sokféle stílusvilágot kelt életre. A textíliák, szövetek és bőr alapanyagok kiválasztásakor a minőséget tartjuk a legfontosabb szempontnak. A tartósság, a színezhetőség és az ápolás egyszerűsége kulcsfontosságú tényező a számunkra.

Célunk, hogy az általunk készített a bútorokat a lehető leghosszabb ideig élvezhesse, miközben kényelmesen érzi magát az irodai környezetben.

Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre is, éppen ezért irodabútoraink készítésekor minimálisra csökkentjük a műanyag alkatrészek használatát.

A König+Neurath irodai bútorok természetes anyagokból készülnek, textileink felület kezelése vegyi anyag mentesen történik, melyet a SCS Global általi minősítés is igazol.

 

  • Bőr

kn_leder_neu_blogcikk_nagyitoAz exkluzív megjelenést egy irodai bútornak semmi sem biztosítja úgy, mint a kézzel megmunkált bőr. Irodabútoraink tervezésekor különleges hangsúlyt fordítunk arra, hogy a legkiválóbb alapanyagból készítsük elegáns, tartós és időtálló termékeinket.

 

 

 

 

  • Szövetek
PREMIUM 49 | 70 OCKER
PREMIUM 49 | 70 OCKER

Kárpit szöveteink rendkívül nagy színválasztékban állnak ügyfeleink rendelkezésére, így irodai székeink, térelválasztó rendszereink, ergonomikus bútoraink kárpit anyagai személyre szabott kombinációkban is elérhetők. Célunk az, hogy minden vállalkozás megtalálja az arculatához leginkább illeszkedő szín és formavilágot.

 

 

 

  • Hálók

kn_netz_blogcikknagyitoA hálós anyagok rendkívüli flexibiltást biztosítanak irodaszékeinknek, így teszik lehetővé, hogy minden pozícióban kényelmes és egészséges legyen az ülés. Előnye, hogy ez a típusú anyag nagyon jól szellőzik.

 

 

 

Hogyan alakítsam ki irodámat úgy, hogy lenyűgözzem üzleti partnereimet? blogcikk

Milyen anyagokkal dolgozik a König+Neurath?

A megváltozott munkakörülmények arra ösztönöznek bennünket, hogy termékeinkkel támogassuk a flexibilitásra törekvő szervezeteket. A funkcionalitás önmagában már nem elegendő. A munkavállalók számára meg kell teremteni a „well being” érzést, hogy munkahelyükön is otthon érezzék magukat.

Korábban erről már készítettünk egy összefoglalót, melyet itt olvashat el. 

 

Termékeinket ennek érdekében olyan anyagok felhasználásával készítjük manufaktúránkban, melyek egyedülálló hangulatot teremtenek az irodákban.

A karcolásokat hővel el lehet tüntetni — FENIX NTM®

A FENIX NTM® (NTM= Nano Tech Matt) egy különleges, új generációs akril-gyanta anyag, mely a nanotechnológia felhasználásával az egyik legkorszerűbb megoldássá vált a bútortervezési iparban.

A FENIX NTM® -nek köszönhetően a felületkezelt bútorelemek (térelválasztók, asztallapok, egyéb felületek) rendkívül nagy ellenálló képességgel rendelkeznek a mindennapi káros hatásoknak, könnyedén tisztíthatók, emellett elnyelik a fényt, így tökéletes választás olyan irodákban, ahol a bútorok színében a fehér dominál.

Tekintse meg az alábbi videót, melyben bemutatkozik a FENIX NTM® akril-gyanta.

Az ujjlenyomat mentes, simogatóan puha érzés:


Nemrég indult Youtube csatornánkon is elér minket, iratkozzon fel!

Valódi fa funérlemez

furnier_blogcikknagyitoA fenntartható fejlődés egyik kritériuma, hogy olyan alapanyagokból dolgozzunk, melyek természetesek és megújulásra képesek. A fa anyagok használata a König+Neurath megalakulása óta fontos szerepet játszik termékeink gyártása során. A természetes erezetek egyediséget és eleganciát kölcsönöznek bútorainknak.

 

 

Melamin

melamin_blogcikknagyitoA műanyag alkatrészek és bútorelemek tartósak, szerkezetük tömör, és rendkívül széles színválasztékban elérhetők. Éppen ezért kiváló dekorációs elemként is használhatók, hiszen az egyedi igényekre tervezett bútorokkal tökéletes színharmónia érhető el egy irodai helyiségben.

 

 

Üveg

kn_glas_blogcikknagyitoÜveg válaszfalakkal különleges design érhető el az irodákban. Tárgyalótermek, egy vagy kétszemélyes irodák, Quite boxok készítésekor a legkedveltebb térelválasztó elem az üveg.

 

 

 

 

A König+Neurath bútorok műanyag felhasználása minimális, melyet a bútorokra vonatkozó LEVEL minősítések is igazolnak.

 

A König+Neurath irodabútor tervezői előre figyelik (vagy alakítják) a trendeket

agspro_balance.office

König+Neurath Balance.Office

2019-ben is a zöld az uralkodó szín. Nem csak organikus díszítőelemként, növényzetként használható az irodák helyiségeiben, de a bútorok kárpitjaiban, előlapjaiban is bátran használható. A zöld a természet, ezáltal az élet színe is. A zöld szín kiegyensúlyozottságot teremet az emberekben. Mivel a zöld az egyik leghatásosabb nyugtató árnyalat, a legszélsőségesebb hangulatváltozások szabályozásában is kiváló segítséget nyújt.

 

Az íves design újra nagy népszerűségnek örvend 2019-ben. A 70’-es évek formavilága köszön vissza ebben az új, időtálló trendben. A lekerekített formák egyaránt megjelennek az íróasztalokban, fotelekben, kényelmes kanapékban, többfunkciós irodai bútorokban. A múltat idéző design modern, praktikus tulajdonságokkal tér vissza a mindennapi életbe. Az ergonomikus irodai bútorok háttámlája akusztikus zajszűrő tulajdonságokkal rendelkeznek, így akár egy nyitott térben is lefolytatható egy üzleti megbeszélés, üzleti telefonhívás vagy privát beszélgetés.

A König+Neurath Balance.Office termékcsaládja éppen ennek az irányzatnak felel meg. A Balance.Office tárolórendszere esztétikus és helytakarékos, miközben nem töri meg a vizuális egységet sem (lásd a fenti képen).  A teljes munkaállomás beépített fényforrásokat és rugalmas tárolási lehetőségeket kínál, és a szabadon pozícionálható akusztikus képernyőknek köszönhetően bármilyen irányban ki lehet szűrni a háttérzajt.

 

Lessünk be most együtt a König + Neurath németországi gyárába! Egy élmény nézni a precizitást és odafigyelést, ami a prémium bútoraik készítéséhez elengedhetetlen.

 

 

Amennyiben katalógust szeretne igényelni termékeinkről, az alábbiakban megteheti ezt.

     

     

    Back To Top